Mari SERTAI ribuan rakan kami di Facebook SEKARANG :)

Anda Boleh Bookmark & Kongsi page yang anda SUKA sekarang!






*Link LirikSemuaLagu pada Website & Blog Anda

Lirik Lagu Tipah Tertipu Ruffedge

Berapa bintang? 
Ruffedge

Lirik Tipah Tertipu :

RAP:
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah
Tipah tertipu lagi

Bila berkata tentang tipah tertipu lagi
Jangan salahkan sesiapa, salahkan diri sendiri
Yang tahu menilai sesuatu yang baik, buruk dan rugi
cinta datang dan pergi jangan tergadai diri
Kau harus tahu dan kau harus fikir ha
Ini permainan bukan boleh diduga
C.A.T.A.K.A. pria pujangga pucuk kasam menggegarkan telinga
Azan mulakannya;

AZAN:
Kisah tipah ini satu pengajaran;
yang buat kita fikir, oh oh oh oh oh;
mulanya seperti kain yang suci;
tapi dicemari dunia keji;

Senang percaya si Jeffri; dia ditipu lelaki
Senang pula ubah hati;kerna dikikir emosi
Menipu sana sini; tanggung-tanggunglah sendiri
Bila problem dah menggunung,
Tak ade yang dapat tolong;
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah , Tipah tertipu tertipu tipu tetipah Tipah tertipu tertipu tipu tetipah ,
Tipah tertipu lagi

Selepas tertipu, dia yang menipu;
dan tipu.. sudah jadi hati dgn diri
Tipu dah tetipah, kerana selesa; dengan gaya hidupnya yang liar;
Ulang ulang
Bila makin terdesak, tertipu, menipu;
Menangis seorang diri, mengenang nasib;
Yang rugi, tak suci;
dan lagi dan kini masa untuk kebenaran; muncul kembali

RAP:
Kau sedar taktik kau dah lari, kau bersilih ganti;
Sampai bila pun kau tak cukup; dan tak mudah berhenti;
Apa nak dicari, serta menjadi-jadi; kerna,
kernamu mudah dijual, mudah dibeli tepi;

kenapa ni ;menangisi ,derita ditanggung sendiri;
apa dicari, mengapa kau salahkan Ali?
bangun sendiri, tak kira malam pagi;
Jangan tangisi derita yang kau cari sendiri;
I'm just the best, dada..
I¡¯m the best papa; baru hilang semua;
papa sama saja,ikut penangan jiwa sendiri kan bertanya
Bila masa cinta berputik dipinggirian dia;

Hello, bolehku tanya, siapa nama;
oh Tipah, pernahku dengar tapi di mana ya;
mungkinkah dari teman-temanku;
kaulah gadis itu; yang selalu ditipu, engkaulah tipah tertipu;
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah , Tipah tertipu tertipu tipu tetipah Tipah tertipu tertipu tipu tetipah , Tipah tertipu lagi

Tipah tertipu tertipu; aku tak tahu tak tahu;
aku tak dapat nak bantu; tipah tertipu;

Tipah, selamat hari jadi.. kau sudah kena;
kena tipu lagi; takde sape yang boleh tolong
melainkan tuan punya body


Lirik Lagu Tipah Tertipu Ruffedge
Lirik Lagu Ruffedge Tipah Tertipu

No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Cari Lirik * A * B * C * D * E * F * G * H * I * J * K * L * M * N * O * P * Q * R * S * T * U * V * W * X * Y * Z * # Klik Sini

Kami Hantar lagu ke email anda

Cari Lirik Lagu & Apa Saja Anda Mahu.

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib

Cari Lirik