Jom SERTAI ribuan kawan kami di Facebook SEKARANG :)

Anda Boleh Bookmark & Kongsi page yang anda SUKA sekarang!






*Link LirikSemuaLagu pada Website & Blog Anda

Lirik Lagu Indahnya Cinta - Nidji

Berapa bintang? 
Links to this post
Nidji - Indahnya Cinta Lyrics

Oh jiwa muda
Mudah bercinta
Mudah putus juga

Hidup di dunia sementara
Pencarian di hati janganlah berhenti
Hai jiwa muda cepat kejar cinta

Indahnya bercinta saat muda
Indahnya bercinta di dunia
Indahnya bercinta sampai tua
Cinta masa muda
Cinta paling indah

Oh jiwa muda
Jangan sampai mudah menyerah
Semua demi cinta
Hai jiwa muda pertahankan cinta

Indahnya bercinta saat muda
Indahnya bercinta di dunia
Indahnya bercinta sampai tua

Cinta masa muda
Cinta paling indah

Cinta bukan permainan belaka
Cinta memang harus kita jaga
Cinta memang takkan pernah habisnya

Cinta bukan permainan belaka
Cinta memang harus kita jaga
Cinta memang takkan pernah habisnya

Indahnya bercinta saat muda
Indahnya bercinta di dunia
Indahnya bercinta sampai tua
Cinta masa muda
Cinta paling indah
Menghiasi jiwa untuk selamanya
Cinta masa muda


tags:Lirik Lagu Indahnya Cinta - Nidji,Lirik Lagu Indahnya Cinta - Nidji,Lirik Lagu Indahnya Cinta - Nidji, video klip Lagu Indahnya Cinta - Nidji

Lirik Lagu Lain Yg Mungkin Anda Sukai:

Lirik lagu Rossa- Ku Menunggu

Berapa bintang? 
Links to this post
Rossa Ku Menunggu Lyrics

ku menunggu, ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
ku kan selalu di sini untuk menunggumu

cinta itu ku berharap kau kelak kan cintai aku
saat kau telah tak bersama kekasihmu
ku lakukan semua agar kau cintaiku

reff:
haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu juga rindu
ku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

datang padaku, ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
saat kau sadar betapa ku cintaimu
ku akan selalu setia tuk menunggumu

repeat reff

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
ada cemburu dan juga rindu
dan aku tetap menunggu

haruskah ku bilang cinta
hati senang namun bimbang
dan kau sudah ada yang punya
ku tetap menunggu

(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
(aku tetap menunggu) ku tetap menunggu
ku tetap menunggu


tags: Lirik Rossa- Ku Menunggu, Lirik lagu Rossa- Ku Menunggu, video klip Rossa- Ku Menunggu, lagu Rossa- Ku Menunggu, Ku Menunggu - Rossa lyrics, Rossa- Ku Menunggu lirik

Lirik Lagu Lain Yg Mungkin Anda Sukai:

Lirik lagu Nurkasih - Tiz Zaqyah feat Yasin

Berapa bintang? 
Links to this post
Nur Kasih | Tiz Zaqyah Ft Yassin lyrics

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih



tags:Lirik lagu Nurkasih - Tiz Zaqyah feat Yasin, Lirik lagu Nurkasih - Tiz Zaqyah, video Nurkasih - Tiz Zaqyah feat Yassin

Lirik Lagu Lain Yg Mungkin Anda Sukai:

Carta Hot FM 30

Berapa bintang? 
Links to this post
Carta Hot FM 30
Undi lagu-lagu dan berdedikasi bersama Kieran dan Suraya setiap Sabtu jam 8 pagi - 12 tengahari. Juga, nantikan temuramah bersama artis-artis kegemaran anda!
Lagu Artis
1 Kisah Hati Alyah
2 Lagu Sedih V.I.P
3 Pulanglah Awi Rafael
4 Ku menunggu Rossa
5 Nur Kasih Tiz Zaqyah & Yassin
6 Karma Faizal Tahir
7 Penakut Yuna
8 Fobia Cinta Nashrin
9 Pokok MUH
10 Luar Biasa Shahir
11 Tanpamu Sabhi Sadhi & Helena
12 Sedetik Lebih Anuar Zain
13 Mata Hati Nubhan
14 Ganas KRU
15 Aku Permata Salma
16 Percaya padaku Ungu
17 Di Penghujungnya Iqa
18 Pengganti Estranged
19 Astana Jiwa Dato Siti Nurhaliza
20 Indahnya Cinta Nidji
21 Akhir Waktu Daus
22 Suatu Ketika Adi Mentor
23 Hitam Pesawat
24 Cinta Teragung Hazama
25 Cinta Tak Ternoda Kaer
26 Di Sini Untukmu Ahdan
27 Dimana Dimana Jac & Ning & Shila
28 Lelaki Tak Guna Tiga
29 Apa Jawapannya Vince
30 Kisah Dongeng Stacy
kredit: hotfm.com.my

tags: carta hot fm terkini, carta hot fm bulan ini, carta hot 30  , Carta Hot FM 30, Carta lagu hot fm, carta lagu melayu popular hot fm, carta terbaru hot fm, carta bulan jun hot fm, carta minggu ini hot fm, carta bulan julai hot fm, carta tahun 2011

Khairul Fahmi harap SOKONGAN rakyat Malaysia

Berapa bintang? 
Links to this post
JOM BANJIRI STADIUM!
Menjelang perlawanan timbal balik menentang Lebanon pada pusingan kedua Kelayakan Olimpik di Stadium Nasional Bukit Jalil, esok,  Khairul Fahmi mengharap rakyat Malaysia datang ke stadium menyokong pasukan Olimpik negara.

Katanya, skuad negara di bawah bimbingan Ong Kim Swee sudah bersedia mengasak kubu lawan dan pertahankan gawang gol habis-habisan, selepas seri tanpa jaringan dengan Lebanon di Beirut, Ahad lalu.
"Saya dan rakan sepasukan bertekad mahu memburu kejayaan menentang Lebanon di gelanggang sendiri," katanya.
Skuad negara tiba dari Beirut di Lapangan Terbang Antabangsa Kuala Lumpur (KLIA), semalam.

Khairul Fahmi, yang juga penjaga gol berkata, mereka berharap tidak akan menghampakan semua penyokong negara dan layak ke pusingan ketiga nanti merupakan hadiah kepada seluruh rakyat Malaysia.
Beliau berharap semua peminat bola sepak tempatan akan membanjiri Stadium Nasional Bukit Jalil bagi memberi semangat serta sokongan kepada skuad negara.
Perlawanan esok bermula pukul 8.45 malam.
Ketua pasukan, Khairul Fahmi Che Mat mahu semua rakan sepasukan mencari gol awal sekiranya ingin melayakkan diri ke pusingan ketiga saingan bola sepak Sukan Olimpik 2012.


Skuad Bawah 21 negara melangkah ke pusingan kedua kelayakan Sukan Olimpik selepas menewaskan Pakistan dengan agregat 2-0 pada Mac lalu. 

Lirik Lagu Baru 2011: Semua lirik Lagu Melayu Dan Inggeris

Berapa bintang? 
Links to this post

Lirik + Video 

Lirik Lagu Scotty Mccreery – I Love You This Big Lyrics

Lirik Lagu Rhythm of love - Plain White's T 

Lirik Lagu Sweet Serendipity- Lee Dewyze 

Lirik Lagu next 2 you- Chris brown ft Justin bieber lyrics 

Lirik Lagu Someone like you - Adele lyrics 

Lirik Lagu S&M - Rihanna ft Britney Spears lyrics

Lirik Lagu Heart vacancy - The Wanted lyrics 

Lirik Lagu Till The World ends - Britney Spears 

Lirik Lagu Blow- Ke$ha  

Lirik Lagu Born This Way - Lady Gaga lyrics 

Lirik Lagu Coming Home - Diddy Dirty Money lyrics

Lirik Lagu Who Says - Selena Gomez lyrics 

Lirik Lagu Jessie J feat B.O.B - Price Tag lyrics 

Lirik Lagu Perfect -Pink

Lirik Lagu Eminem- i Need A Doctor

Lirik Lagu Stop Standing There - Avril Lavigne lyrics

Lirik Lagu Bruno Mars - Grenade lyrics

Lirik Lagu Kotarayaku - Altimet feat Hujan.  

Lirik Lagu Kisah dongeng - Stacy  

Lirik Lagu Detik Antara Waktu - Misha Omar 

Lirik Lagu Anugerah - Azlan & The Typewriter 

Lirik Lagu Melodi Cinta- Maulana 

Lirik Lagu Di Mana-mana- Shila, Ning Baizura, Jaclyn Victor  

Lirik Lagu Mata Hati - Nubhan Lirik Lagu KRU- Ganas lyrics

Lirik Lagu Sedetik Lebih- Anuar Zain lyrics

Lirik Lagu Ilusi - Adira lyrics  

Lirik Lagu Ana Raffali, Suhaimi Meor Hassan & Altimet -Kalau Berpacaran  

Lirik Lagu Atilia Ft. Monoloque - Kekanda Adinda  

Lirik Lagu Malique Ft. Najwa -Senyum  

Lirik Lagu Aku Bukan Pilihanmu - Isma AF7  

Lirik Lagu Tolong Ingatkan Aku -ANA RAFFALI lyrics  

Lirik Lagu Hanyut - Faizal Tahir lyrics Lirik Gadis Semasa - Yuna lyrics 

Lirik Lagu KU ADA KAMU - Adira (AF8) lyrics

Lirik Lagu Peribadi - The Azenders lyrics

Lirik Lagu Karma - Faizal Tahir lyrics

 
Tags: Lirik Lagu Baru 2011: Semua lirik Lagu Melayu Dan Inggeris, lirik terbaru, lirik lagu terkini,lirik lagu paling popular, lirik lagu baru justin bieber, lirik lagu baru rihanna, lirik lagu baru lady gaga, lirik lagu baru siti nurhaliza, lirik lagu baru ana rafali, lirik lagu baru adira, lirik lagu baru shahir, lirik lagu baru faizal tahir, lirik lagu baru yuna

Lirik Lagu Rihanna - California King Bed lyrics

Berapa bintang? 
Links to this post
Rihanna - California King Bed NEW SONG (with lyrics)

LYRICS:
Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this california king bed
Were 10000 miles apart
I been california wishing on the stars
For youre heart on me
My californa king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So how come when I reach out my fingers
It feels like more than distance between us

In this california king bed

We're 10000 miles apart
I'll be california wishing on the stars
For your heart on me
My californa king

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused when I asked ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

In this california king bed
Were 10000 miles apart
California wishing on the stars
For youre heart on me
My californa king
My California King

In this california king bed
Were 10000 miles apart
I've been california wishing on the stars
For your heart on me
My California king


tags: Lirik Lagu Rihanna - California King Bed lyrics, video Lirik Lagu Rihanna - California King Bed lyrics, mp3 Lirik Lagu Rihanna - California King Bed lyrics, Lirik Lagu Rihanna - California King Bed lyrics

Lirik Lagu Lain Yg Anda  Mungkin sukai:

Tonton Siaran Langsung Bola Sepak Kelayakan Olimpik (Malaysia lawan Lebanon) LIVE

Berapa bintang? 
Links to this post
Siaran Langsung Malaysia VS Lebanon

Perlawanan sebenar telah tamat. Keputusan Penuh: Seri 0 - 0. Perlawanan ke-2 akan berlangsung di malaysia 23 jun. Selamat Menonton!

Keputusan Terkini: Separuh Masa Pertama Malaysia lawan Lubnan, Malaysia mendahului 2-0.. Lepas tu Lubnan jaringkan 1 gol di second half. Akhirnya Malaysia menang 2-1 dan layak ke pusingan ketiga. Tahniah Malaysia memang hebat!


tags:Tonton Siaran Langsung Bola Sepak Kelayakan Olimpik (Malaysia lawan Lebanon) LIVE, keputusan  Bola Sepak Kelayakan Olimpik (Malaysia lawan Lebanon) LIVE, result Kelayakan Olimpik (Malaysia lawan Lebanon) LIVE, keputusan malaysia vs lebanon, gol malaysia lawan lebanon, result malaysia vs lebanon, keputusan football olimpik



Perlawanan lain yang menarik:


Top 5 Filem Paling Laris Di Malaysia!

Berapa bintang? 
Links to this post
Senarai 5 Filem tempatan yang mengaut kutipan paling tinggi:
  1. Ngangkung (RM 8.18 juta)
  2. Kongsi (RM 7.54 juta)
  3. Lagi-Lagi Senario (RM 6.33)
  4. Geng 3D (RM 6.20 juta)
  5. Jangan Pandang Belakang (RM 5.778)

Keputusan Penuh Perlawanan Persahabatan Malaysia Lawan Myanmar

Berapa bintang? 
Links to this post
Keputusan Penuh Perlawanan Persahabatan Malaysia Lawan Myanmar



MALAYSIA 1 - 0 MYANMAR: minit ke 27" -penjaring gol AMIRUL HADI ZAINAL

MALAYSIA 2 - 0 MYANMAR :minit ke 57" - penjaring gol BADROL BAKHTIAR

Keputusan penuh : MALAYSIA 2 - 0 MYANMAR

Malaysia kalahkan Myanmar


KOTA BHARU 18 Jun - Malaysia mengekalkan rekod tanpa kalah semenjak menjuarai Piala Suzuki AFF 2010 selepas membenam Myanmar 2-0 di Stadium Sultan Mohamad ke-IV, sebentar tadi.
Dua gol jaringan Harimau Malaya dihasilkan oleh Mohd. Amirul Hadi Zainal pada minit ke-28 dan Baddrol Bakhtiar pada minit ke-53. - Utusan
tags: harimau malaya, Keputusan Penuh Perlawanan Persahabatan Malaysia Lawan Myanmar, Keputusan Penuh Perlawanan Persahabatan Malaysia Vs Myanmar, full result malaysia vs myanmar,

Lirik Lagu Tema, Sinopsis, OST Drama Lestary Ana Lulu

Berapa bintang? 
Links to this post
Sinopsis Drama Ana Lu'lu


ANA LU’LU, mengisahkan Ana Lulu (Nora Danish). Dia seorang gadis periang yang sering tampil dengan cara berpakaian dengan gaya yang luar biasa dan menarik perhatian orang untuk memerhatinya.
Ana bekerja sebagai pembantu jurujual di sebuah kedai bunga bersama seorang kawan baru, namanya Bunga (Wawa). Konflik percintaan bermula apabila Harris (Kamal Adli) telah jatuh hati terhadap Ana. Walau bagaimanapun, Ana sudah jatuh hati dengan Fadzil (Adey Syafrien) tanpa menyedari Fadzil sering mempergunakannya demi wang.

PELAKON ANA LULU

Nora Danish (Ana Lu’Lu)

Kamal Adli (Harris)

Wawa Zainal (Bunga)

Adey Shafrien (Fadzil)

Mustapha Kamal

Zarina Zainuddin

adik Putri Syasya Mashithah

Sharifah Shakinah

Cat Farish

Nora Danish comel.

LIRIK LAGU OST ANA LULU: KALAU CINTA – Aliff Aziz & Joanna

Di lubuk hatiku

Adalah kamu
Sebagai ratu
Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu
Verse
Telah ku percayakan
Hati ini padamu
Maka kita tak saling risau
Risau risau risau
Chorus
Kalau cinta jangan kacau
Kalau sayang tak perlu marah
Kalau ikhlas tak minta berbalas
Serahkan cintamu
Pada yang punya cinta
Di lubuk hatiku
Adalah kamu
Yang aku perlu
Seluruh jiwaku
Hanya dirimu
Yang aku mahu
Ulang Verse
Ulang Chorus

Kau ku perlu
Kau jiwaku
Kau cintaku
Kau ku rindu
Kaulah ratu
Ulang Chorus 3X
Kaulah ratu
Kau kau cintaku
Kau ku rindu
Kau jiwaku
VIDEO KLIP KALAU CINTA NYANYIAN ALIFF AZIZ DUET BERSAMA JOANNA


Tags: Lirik Lagu Tema, Sinopsis, OST Drama Lestary Ana Lulu, Drama Ana Lulu, Nora Danish, Foto Ana lulu, Gambar Ana Lulu, Lirik Ana Lulu, OST Ana Lulu, Video Ana Lulu, Video Nora Danish

Sinopsis, Ost, Lirik Lagu Tema Personal Taste (Drama Korea)

Berapa bintang? 
Links to this post
Lagu Tema drama personal taste, ost drama personal taste
Personal Taste - drama terbaru Lee Min Ho




Pelakon Lee Min-ho, yang datang kembali ke drama selepas berehat satu tahun berikutnya ekoran kejayaan drama TV KBS "Jejaka dengan Bunga" atau Boys Over Flowers, mendedahkan cita-cita beliau yang mahu mendapatkan "penilaian yang baik untuk bertindak indah" di drama TV MBC barunya berjudul "Keutamaan Peribadi " atau Personal Taste, yang akan disiarkan episod pertama pada 31 Mac.

Drama "Keutamaan Peribadi" atau Personal Taste mengisahkan drama  tentang dua watak yang berbeza bagai langit dan bumi.. Seorang,  wanita cuai, Park Gae In (Son Ye-jin), yang baru ditinggalkan kekasih hati yang dirampas teman baik sendiri mula kembali ceria kerana dikurniakan seorang penyewa yang merupakan lelaki lembut. Manakala lelaki yang dia salah sangka lembut itu sebenarnya seorang lelaki berkarisma iaitu Jeon Jin Ho (Lee Min-ho). Berlaku pelbagai kisah mencuit hati, kelakar malah adakala menyentuh perasaan  apabila mereka tinggal bersama.

Jeon Jin Ho seorang yang lurus yang berpura-pura sebagai gay  telah menyewa bilik di rumah Park Gae In. Dia seorang arkitek yang amat suka sesuatu yang teratur, kemas dan sistematik. Dia juga amat terkenal dengan muka poker tabah beliau. Selain seorang penganut setia kebersihan, dia juga mempunyai bakat dalam menyelami perasaan wanita. Gae In pula seorang yang kelurusan dan kurang bagus dalam bab-bab pengurusan hidup. Dia juga sangat mudah percaya pada lelaki walaupun dia sering dikhianati. Malah dia yakin Jin Ho berbeza. Sedang hakikat sebenar Jin Ho mempunyai niat tersembunyi iaitu demi memenangi projek bagi firma senibinanya. Bagaimana agaknya Gae In bertindak balas apabila dia mendapati bahawa rakan sebilik gay dia sebenarnya bukan gay? Malah mempergunakannya? Dan lebih teruk dia telah jatuh hati kepadanya?


"Keutamaan Peribadi", membawa penonton meneroka apa yang paling penting dalam hidup ini.  Antara  kerja dan cinta sejati.  "Keutamaan Peribadi" menjadi sebuah drama yang bukan sahaja tentang percintaan seorang lelaki yang menyamar sebagai gay tetapi menunjukkan pembangunan hubungan interpersonal di kalangan watak-watak. "Keutamaan Peribadi" telah ditulis oleh Lee sae-in, penulis karya asal dengan nama yang sama, jadi peminat karyanya tidak akan kecewa kerana "Keutamaan Peribadi" hidup seperti cerita asal.


Drama ini akan ke udara di 8tv jam 8:30 malam mulai akhir Jun 2011 nanti. Sama-sama kita saksikannya..
Enjoy!


Lagu2 dalam DRama Personal Taste OST


Dengarkan lagu tema ini. 개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang / Personal Taste



Tracklist:

01. Can’t Believe It - Younha
02. Dropping Rain - Kim Tae Woo
03. My heart is Touched - SeeYa
04. The Wings - Kim Tae Woo
05. Creating Love - 4Minute
06. Like A Foll - 2AM
07. King Of The Bees
08. Strange Feeling
09. King Of The Bees (Piano Instru)
10. Like A Foll (Instru)
11. Creating Love (Guitar Instru)
12. The Wings (Instru)
13. My Heart is Touched (Instru)
14. Dropping Rain (Violin Instru)
15. Can’t Believe It (Piano Instru)

Tags: Sinopsis Personal Taste, Ost Personal Taste, Lirik Lagu Tema Personal Taste (Drama Korea), Sinopsis Drama Personal TAste, Ost Drama Lee Min Ho, Lirik Lagu Tema Personal Taste (Drama Korea lakonan Lee Min Ho), ost drama personal taste,Lagu tema drama personal taste, ost lagu tema drama personal taste, Drama Personal Taste lirik, Gambar Pelakon Personal Taste, Personal Taste Drama, Personal Taste Song, Personal Taste lyrics, Lirik Lagu Personal Taste, Tonton Drama Personal Taste, Download Personal Taste


Lirik Drama/OST  Korea Lain yg mungkin di minati:



Lirik Lagu Di Sini Untukmu - Ahdan lyrics

Berapa bintang? 
Links to this post
Album: Di Sini Untukmu
Song Title: Di Sini Untukmu
Artist: Ahdan
Genre: Pop

Lyrics:

Ooooo

Saat kau dan aku tak bisa menahan gejola
Perbedaan semakin memisah antara kita
Tak seharusnya terjadi pertengkaran semalam
Bila kita bicara mengakhiri masalah
Ku terima dirimu apa pun adanya
Kerna diriku bukan seorang yang sempurna
Maafkanlah diriku bila telah membuat engkau terluka


Korus
Aku disini untukmu menjaga dirimu setiap waktu
Aku disini untukmu temani hari mu hingga berlalu
Aku inginkan dirimu bersama ku hingga hujung usiaku

Aku dan dirimu semoga selamanya
Bukalah hatimu tak perlu lagi engkau endah
Diriku mencuba tak mengulangi kesalahan
Tak adil bila diriku yang selalu mengalah

http://liriksemualagu.blogspot.com/2011/06/lirik-lagu-di-sini-untukmu-ahdan-lyrics.html

Kini saatnya akhiri semua perbedaan
Beginilah diriku apa pun adanya
Semoga dirimu terselalu menerimanya
Kerna hanya dirimu yang bisa membuat aku bertahan


Tags:Lirik Lagu Di Sini Untukmu - Ahdan lyrics, Lirik Lagu Di Sini Untukmu - Ahdan lyrics, video Lirik Lagu Di Sini Untukmu - Ahdan lyrics, mp3 Lirik Lagu Di Sini Untukmu - Ahdan lyrics

Lirik Lagu Lain Yg Mungkin Anda Sukai:

Lirik Lagu Astana Jiwa - Siti Nurhaliza lyrics

Berapa bintang? 
Links to this post
Lirik Lagu Astana Jiwa - Siti Nurhaliza

Siti Nurhaliza Astana Jiwa lirik:


Terlena di alur derita
Di mana rindu yang terluka
Tak bisa menerka..
Kisah cinta yang ku harap selamanya

Terjaga ku diburu pilu
Dimalu rasa yang keliru
Dengarkan hatiku...
Yang mendamba pada cinta yang satu
Teguh di jalanan berliku

Dengarkan lara dalam ku mencari cari makna
Tiada ku tertahan duka
Tiada upaya ku merana di dalam daku terleka
Hadir kasih mencengkam di jiwa

Terpaku hibaku mencari
Meratapi cinta fantasi
Tak daya sendiri
Tiada lagi...
Satu yang ku patuhi
Mengejar cinta yang hakiki

Kejutkanlah ku dari lena dan derita
Kau saja bisa melerainya
Dibawa tanpa dikau yang ternyata

http://liriksemualagu.blogspot.com/2011/06/lirik-lagu-astana-jiwa-siti-nurhaliza.html

Dengarkan lara diri tak bermaya dalam hampa
Rayu cinta selamanya..ooo
Tiada upaya ku merana didalam daku terleka
Hadir kasih mencengkam dijiwa

Astana jiwa hadirkan sinaran bercahaya
Hilangkanlah nestapa..ooo
Berhati lara hentikan lah derita tiba melanda
Hilang sangsi melebar kerana suria
Pahitnya pasti percaya selamanya



Tags: Lirik Lagu Astana Jiwa - Siti Nurhaliza lyrics, Lirik Lagu Astana Jiwa - Siti Nurhaliza, video Lirik Lagu Astana Jiwa - Siti Nurhaliza lyrics, mp3 Lirik Lagu Astana Jiwa - Siti Nurhaliza lyrics, siti nurhaliza astana jiwa lirik, Siti Nurhaliza Astana jiwa lirik,


Semua Lirik Lagu Siti Nurhaliza:

Lagu Terbaru Siti Nurhaliza :
Lagu Baru Siti Nurhaliza Duet Dengan Kris Dayanti:
All Siti Nurhaliza Best Song:

Album: 2009 Siti Nurhaliza Tahajjud Cinta:
Lirik Lagu Lain Yg Mungkin Anda Sukai:

Benarkah Kiamat Sudah Dekat?

Berapa bintang? 
Links to this post

Kiamat makin hampir


MANUSIA akhir zaman semakin kejam dan berbunuhan sudah dianggap satu perkara biasa terutama di negara bergolak, Iraq.


SEBUT sahaja mengenai dunia akhir zaman atau lebih dikenali hari kiamat, pasti semua orang di dunia ini akan berasa gerun mendengarnya.
Pelbagai gambaran dan persoalan akan bermain dalam kotak fikiran mereka.
Mungkinkah bumi ini bakal hancur seperti yang diimiginasikan dalam beberapa filem Barat bertajuk The Day After Tomorrow, Knowing, Amageddon, 2012 atau lebih teruk daripada semua itu.
Mahu atau tidak, tiada satu makhluk pun di muka bumi ini dapat melarikan diri atau melawan hari kiamat.
Hari penghabisan itu pasti akan menjelma namun masa dan tarikh kiamat secara tepat tiada siapa yang mengetahuinya kecuali Allah.
Menurut seorang penulis antarabangsa, Imran N. Hosein, ungkapan dunia akhir zaman juga boleh diistilahkan sebagai akhir usia atau kemuncak kepada akhir sejarah.
“Sebelum kedatangan hari kiamat, Nabi Isa akan kembali ke dunia ini sebagaimana yang disabdakan oleh Rasulullah SAW dan ini adalah salah satu daripada 10 tanda besar kiamat,” katanya pada satu wacana bertajuk Kitab Suci al-Quran dan Tanda-Tanda Akhir Zaman di Universiti Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam baru-baru ini.
Ujar beliau, al-Quran menguatkan lagi kisah kembalinya Isa ke bumi sebagai tanda segala tanda bagi hari terakhir.
“Tercetus kacau-bilau dan ketidakadilan sesama manusia selain kejadian gempa bumi semakin banyak dan dahsyat,” jelasnya.
Mengikut buku tulisan Imran bertajuk Signs Of The Last Day In The Modern Age, antara tanda besar kiamat yang lain pula adalah dajal dibebaskan, yakjuj dan makjuj dibebaskan, kehadiran asap dan kemunculan d’abbatul ard iaitu makhluk dari bumi di Tanah Suci.
Yahudi perintah dunia
Mengulas lanjut, Imran cuba mengaitkan petanda tersebut dengan beberapa rentetan peristiwa yang telah berlaku pada masa kini.
Dalam sebuah lagi buku karangan Imran bertajuk Jurusalem In The Quran, beliau memperincikan dajal termasuk impian terbesar kaum Yahudi selama lebih 2,000 tahun yang mahu kembali ke Tanah Suci dan memerintah semula negara Israel.
“Pada masa ini, impian orang Yahudi seolah-olah hampir tercapai kerana mereka sudah kembali ke Tanah Suci Baitulmuqadis dan bebas melakukan apa sahaja termasuk penindasan dan kekejaman terhadap penduduk Palestin.
“Negara Israel berjaya dibentuk pada tahun 1948 dan diiktiraf Amerika Syarikat (AS) sekali gus menjadi pelindung kepada negara terbabit ,” ujar beliau.
Sekarang impian agung golongan Zionis itu adalah untuk menjadi negara yang memerintah dunia dan melantik seorang raja yang memerintah dari Baitulmuqadis.
Mengikut sangkaan kaum Yahudi itu, impian tersebut tidak mungkin tercapai tanpa kehadiran Al-Masih.
Namun apabila dilihat dari sudut Islam, Al-Masih itu adalah dajal (Al-Masih palsu) yang berjaya menipu orang-orang Yahudi bahawa bantuan dari tuhan telah membolehkan mereka hampir kepada impian ini.
Selain dajal, pergerakan bumi di timur dilihat berlaku apabila bencana tsunami melanda bahagian Asia Tenggara sehingga mengakibatkan kematian ratusan ribu nyawa manusia pada 2004.
“Kehadiran asap pula bukan sahaja dilihat kepada kejadian kabus atau jerebu sebaliknya turut melibatkan pencemaran alam sekitar sehingga berlakunya kepanasan global.
“Keadaan ini semakin dirasai pada hari ini dan impaknya kita telah lihat seperti banyaknya kejadian bencana seperti gempa bumi, banjir dan taufan,” katanya.
Bagaimanapun, beberapa tanda-tanda kecil menjelangnya kiamat sudah dapat dilihat jelas pada hari ini.

TRAGEDI alam sekitar besar-besaran semakin kerap berlaku dan yang terakhir belaku di wilayah Miyagi, Jepun pada 11 Mac lalu.


Antara tanda kecil kiamat seperti zina bermaharaja lela sehingga menyebabkan ramai anak luar nikah dilahirkan.
“Sebagai contoh, keruntuhan moral di negara Israel sendiri sangat dahsyat sehingga kegiatan perhambaan seks kini subur di sana.
“Hal ini adalah bertentangan dengan nilai-nilai perbuatan mulia dan nyata sekali bahawa sebuah masyarakat jahiliyah kini menghuni Baitulmuqadis,” katanya.
Dari segi ekonomi pula, amalan riba yang dikenali sebagai kegiatan memberi pinjaman wang pada kadar faedah tertentu semakin berleluasa di seluruh dunia.
Malapetaka riba
Riba diharamkan Allah manakala Rasulullah SAW mengingatkan umat Islam terhadap bahaya riba kerana ia merupakan senjata paling utama ke atas keruntuhan ummah.
“Kegiatan riba secara universal telah pun berlaku dan menjadi kenyataan pada hari ini namun malangnya mereka tetap mengisytiharkan sebagai negara yang mengamalkan ciri-ciri Islam dan syariah.
“Di serata dunia hari ini, negara-negara sekular menghalalkan penggunaan duit kertas yang sentiasa susut nilainya menyebabkan kekayaan sesebuah masyarakat lenyap dan lebih malang lagi terpaksa menjadi hamba,” jelasnya.
Katanya, sistem ekonomi dunia hari ini turut menyaksikan bahawa kekayaan tidak lagi akan dinikmati oleh semua golongan secara sama rata.
Di seluruh dunia hari ini, golongan yang kaya akan terus kaya dan yang miskin pula terbelenggu dalam kemiskinan selama-lamanya.
Apa yang nyata kini, berdasarkan ajaran Islam, hari kiamat adalah hari semua manusia dibangkitkan selepas kematian dan segala amalan ketika di dunia dihitung.
Bagi mereka yang berbuat baik dan beramal soleh diberikan ganjaran syurga dan bagi mereka yang ingkar dibalas neraka.

Terengganu Juara Piala Fa 2011

Berapa bintang? 
Links to this post

90,000 banjiri Stadium Nasional


Sebahagian daripada penyokong Kelantan bersorak sambil menjulang replika trofi Piala FA sebelum bermula perlawanan akhir di Stadium Nasional Bukit Jalil, semalam.


KUALA LUMPUR- Hampir 90,000 penyokong memenuhi Stadium Nasional Bukit Jalil bagi menyaksikan perlawanan akhir Piala FA di antara Kelantan dan Terengganu semalam.
Daripada jumlah tersebut, penyokong Kelantan menguasai venue perlawanan apabila kira-kira 60,000 penyokong Red Warriors memberi sorakan untuk pasukan mereka manakala baki 30,000 lagi adalah penyokong skuad Terengganu.
Kehangatan final semalam dirasai seawal pagi lagi apabila puluhan ribu penyokong pasukan Kelantan dan Terengganu mula berkampung di perkarangan stadium.
Kebanyakan penyokong tiba dengan menggunakan kenderaan sendiri, berkumpulan dan menyertai rombongan bas yang ditaja oleh persatuan bola sepak negeri masing-masing.
Suasana di perkarangan Stadium Nasional riuh-rendah dengan kedua-dua penyokong pasukan melaungkan lagu-lagu pasukan masing-masing.
Rata-rata mereka tiba dengan mengenakan jersi pasukan negeri masing-masing dan ada di antara mereka yang mengenakan rambut palsu mengikut warna yang melambangkan pasukan serta tidak keberatan untuk mewarnakan wajah mereka.
Ada penyokong Kelantan yang sampai ke venue perlawanna sejak awal pagi tadi selepas bertolak dari Kota Bharu pada tengah malam kelmarin.

Pemain gantian wira Terengganu


PEMAIN Terengganu meraikan kemenangan 2-1 ke atas Kelantan pada perlawanan akhir Piala FA di Stadium Nasional Bukit Jalil, semalam.


KUALA LUMPUR– Pemain gantian, Ahmad Nordin Alias muncul wira Terengganu apabila gol kemenangannya pada minit ke-109 masa tambahan membawa skuad Putih Hitam itu menjulang Piala FA 2011 dengan menewaskan Kelantan 2-1 pada perlawanan akhir yang dramatik, semalam.
Dia yang masuk menggantikan Ismail Faruqi Ashari, merembat masuk menewaskan penjaga gol Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat selepas mendapat umpanan tandukan Joseph Kallang Tie daripada satu sepakan sudut sebelah kiri.
Terdahulu perlawanan itu terikat 1-1 selepas 90 minit permainan masa sebenar dengan Kelantan membuka tirai gol menerusi Nurul Azwan Roya pada minit ke-79 sebelum diikat skuad bimbingan Irfan Bakti Abu Salim dengan jaringan sendiri Daudsu Jamaludin.
Nurul Azwan menewaskan penjaga gol Terengganu, Sharbinee Allawee Ramli menerusi sepakan lambung selepas melakukan larian kencang dan menyambung lorongan bola daripada Shakir Shaari pada minit ke-79.
Ketika perlawanan berlanjutan ke masa kecederaan lima minit dan mencecah penghujungnya dan seolah-olah Kelantan akan merangkul trofi itu kali pertama, anak buah Datuk M. Karathu dikejutkan dengan gerakan Abdul Manaf dari sebelah kanan.
Penyerang Terengganu itu mengutip lorongan bola daripada Ashari Samsudin dari sebelah kanan sebelum menolak menewaskan Khairul Fahmi yang kemudiannya tertanduk ke gawang Kelantan oleh pemainnya, Daudsu.
Kejayaan menjulang trofi pertandingan kalah mati kebangsaan itu sekali gus mengulangi kejayaan Sang Penyu melakukannya buat kali terakhir pada 2000 dengan menewaskan Pulau Pinang menerusi penentuan penalti 4-3.
Menariknya ialah Piala FA kali ini dimenangi jurulatih Terengganu, Irfan Bakti yang secara kebetulan berasal dari Kelantan dan melatih Pulau Pinang yang ditewaskan lawan dalam perlawanan akhir, 11 tahun lalu.
Sebaliknya kekalahan tipis ini langsung meranapkan impian Kelantan untuk menambah koleksi gelaran kedua Liga Malaysia musim ini selepas menjulang Piala Sultan Ahmad Shah dengan menewaskan Selangor 2-0 pada awal tahun.
Kelantan turut terus kempunan Piala FA selepas dihampakan Selangor menerusi penentuan penalti 4-1 juga di Bukit Jalil, dua tahun lalu selepas mereka terikat 1-1.
Perlawanan akhir edisi ke-22 ini turut disaksikan oleh tetamu kenamaan seperti Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin; Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V; Menteri Besar Kelantan, Datuk Nik Aziz Nik Mat, Menteri Besar Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said; Timbalan Presiden Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah dan Tan Sri Annuar Musa.
Sementara itu, jurulatih Terengganu Irfan Bakti memuji pemain yang bangkit untuk menenangi perlawanan.
“Pemain berjuang sehingga ke minit akhir (masa sebenar) untuk mencari gol penyamaan dan mengheret permainan ke masa tambahan, seterusnya memenangi perlawanan,” katanya.
Jurulatih Kelantan, Karathu pula mengakui jaringan penyamaan pada minit akhir masa kecederaan, melemahkan semangat pemain.
“Apabila permainan berlanjutan ke masa tambahan, adalah sukar untuk pemain mengekalkan semangat seperti masa pada masa sebenar,” katanya.

sumber: utusan

Apa itu Meja Bulat 1Malaysia?

Berapa bintang? 
Links to this post
Sertai Meja Bulat 1Malaysia


KUALA LUMPUR 11 Jun – Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengajak rakyat menyertai perbincangan dalam talian ‘Meja Bulat 1Malaysia’ yang akan bermula Isnin ini.

Menurut beliau, perbincangan itu diwujudkan bagi membolehkan semua rakyat tanpa mengira kedudukan geografi, profesion dan usia mengemukakan komen, cadangan atau idea yang konstruktif demi meningkatkan tahap kehidupan mereka.

Jelas beliau, perbincangan itu akan melibatkan beberapa tokoh yang disegani terdiri daripada pakar-pakar bidang (SMEX) termasuk mereka yang berpangkalan di luar negara bertindak sebagai perantara.

“Saya percaya anda mengunjungi laman web saya, membaca blog dan status yang saya siarkan di Facebook dan Twitter serta mendaftar untuk menyertai acara bersama-sama dengan saya kerana anda berminat untuk meningkatkan ruang interaksi berhubung pelbagai isu yang melibatkan kita semua umpamanya 1Malaysia.

“Saya menghargai pandangan dan buah fikiran anda untuk merealisasikan transformasi negara. Meskipun blog saya ini menyediakan banyak ruang untuk kita berinteraksi, namun ruang terlalu luas bagi kita semua untuk membahaskan sesuatu isu.

“Sehubungan itu, untuk memastikan satu perbincangan yang lebih fokus, persekitaran yang sesuai dilengkapi dengan sumber dan pakar perlu disediakan,” katanya dalam entri bertajuk ‘Sertailah Meja Bulat Online (Roundtable) 1Malaysia’ di blognya, http://www.1malaysia.com.my.

Perdana Menteri berkata, perbincangan itu sebagai memperbaharui konsep yang telah lama digunakan oleh pelbagai masyarakat untuk membincangkan isu-isu secara berhemah dengan hak setiap orang untuk bersuara dipatuhi dan setiap input yang diberikan dihargai.

Sempena pelancaran ‘Meja Bulat 1Malaysia’ Isnin ini, Najib berkata, topik pertama yang dipilih ialah ‘Memupuk Gaya Hidup Sihat di Peringkat Sekolah’ yang akan dikendalikan bekas pemain bola sepak negara, Serbegeth Singh.

Pada bulan depan katanya, beliau berhasrat mengetuai perbincangan meja bulat itu bagi mendapatkan pemikiran rakyat untuk Bajet 2012 sebagaimana yang dilaksanakan dalam penyediaan dua belanjawan lalu menerusi blog 1Malaysia.

Antara SMEX yang dijemput menyertai perbincangan meja bulat itu ialah tokoh korporat, Tan Sri Tony Fernandes; pakar bidang kreativiti, Tan Sri Lim Kok Wing; jurulatih bola sepak kebangsaan, Datuk K. Rajagobal serta beberapa selebriti, pemuzik dan jaguh sukan negara.

“SMEX ini begitu komited untuk menyampaikan beberapa isu, berkongsi masa dan pengalaman mereka untuk membantu anda menyusun idea seterusnya menyampaikan sorotan-sorotan utama perbincangan anda kepada saya untuk didalami atau dipertimbangkan untuk pelaksanaan.

“Antara bidang-bidang yang akan dibincangkan termasuk ekonomi, perpaduan nasional, kesihatan, penyertaan belia dan sukan,” katanya.

sumber:utusan

Lirik Lagu 2AM -With Or Without You lyrics

Berapa bintang? 
Links to this post
Lirik Lagu 2AM -With Or Without You
With or without you
With or without you
With or without you
With or without you

Ar-a i-mi ggeut-natt-da-neun geol jal ar-a da ar-a
Ar-a noh-a-jweo ya ha-neun geol jal ar-a da ar-a
But without you...
sa-rang-eun ggeut-na-ji anh-neun geol
But without you...
nun-mul-do meom chu-ji anh-neun geol
So without you you..
neo eobs-i-do

Without you you
hon-ja-seo-do sa-rang-eul ji kyeo-gal geo-ya
With or without you
neo-neun nal sal-a-ga-ge hae-ju-neun geu i-yu it’s you
With or without you
nae mo-deun a-peum-eul da go-chyeo ju-neun chi yu it’s you

It’s you... Be with you....
It’s you... Be with you....

Ga-ra sa-rang-do mweot-do a-nin jib chak-a dag a-ra da ga-ra
Geu-man neo-reul geu-ri weo ha-neun nae i mam
da geu-man da geu-man

But without you..
sa-rang-eun ggeut-na-ji anh-neun geol
But without you...
nun-mul-do meom chu-ji anh-neun geol
So without you you...
neo eobs-i-do
Without you you...
hon-ja-seo-do sa-rang-eul ji kyeo-gal geo-ya

http://liriksemualagu.blogspot.com/2011/06/lirik-lagu-2am-with-or-without-you.html

With or without you...
neo-neun nal sal-a-ga-ge hae-ju-neun geu i-yu it’s you
With or without you...
nae mo-deun a-peum-eul da go-chyeo ju-neun chi yu it’s you

With or without you
With or without you
With or without you
With or without you

With or without you...
neo-neun nal sal-a-ga-ge hae-ju-neun geu i-yu it’s you
With or without you..
nae mo-deun a-peum-eul da go-chyeo ju-neun chi yu it’s you

It’s you... Be with you...
It’s you... Be with you...


Tags: Lirik Lagu 2AM - With or Without You lyrics, video Lagu 2AM - With or Without You lyrics, Lirik Lagu 2AM - With or Without You lyrics,Lirik Lagu 2AM - Without You lyrics

Lirik Lagu The Edge Of Glory -Lady Gaga lyrics

Berapa bintang? 
Links to this post
LADY GAGA LYRICS


"The Edge Of Glory"

There ain't a reason you and me should be alone
Tonight, yeah, baby! (Tonight, yeah, baby!)
And I got a reason that you're who should take me home tonight (Tonight)
I need a man that thinks it's right when it's so wrong
Tonight, yeah, baby! (Tonight, yeah, baby!)
Right on the limits where we know we both belong tonight

[Bridge:]
It's time to feel the rush, to push the dangerous
I'm gonna run right to, to the edge with you
Where we can both fall in love

[Chorus:]
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment of truth
Out on the edge of glory, and I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge, the edge, the edge, the edge, the edge, the edge, the edge,
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you.

Another shot before we kiss the other side
Tonight, yeah, baby! (Tonight, yeah, baby!)
I'm on the edge of something final we call life tonight
(Alright! Alright!)
Put on your shades, 'cause I'll be dancing in the flames
Tonight, yeah, baby! (Tonight, yeah, baby!)
It doesn't hurt if everybody knows my name tonight
(Alright! Alright!)
http://liriksemualagu.blogspot.com/2011/06/lirik-lagu-edge-of-glory-lady-gaga.html
[Bridge:]
It's time to feel the rush, to push the dangerous
I'm gonna run right to, to the edge with you
Where we can both fall in love

[Chorus:]
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment of truth
Out on the edge of glory, and I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge, the edge, the edge, the edge, the edge, the edge, the edge,
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you.

I'm on the edge with you
I'm on the edge with you
(You, you, you...)

[Solo saxophone]

[Chorus:]
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment of truth
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge, the edge, the edge, the edge, the edge, the edge, the edge,
I'm on the edge of glory, and I'm hanging on a moment with you
I'm on the edge with you (with you, with you, with you, with you, with you)

Tags: Lirik Lagu The Edge Of Glory -Lady Gaga lyrics

Lirik Lagu Lain Yg Anda  Mungkin sukai:

Sinopsis, Trailer Filem KL Gangster

Berapa bintang? 
Links to this post
Sinopsis, Trailer Filem KL Gangster


Sinopsis:
KL GANGSTER TRAILER
A new action pack film by Syamsul Yusof coming soon this 9th June 2011

Para pelakon: Aaron Aziz, Syamsul Yusof, Zizan Raja Lawak, Adi Putra, Sofi Jikan, Sheera Iskandar dan Ridzuan Hashim.

Lirik Lagu Sepanjang Hidup:Maher Zain ( For The Rest Of My LIfe Versi Bahasa Melayu)

Berapa bintang? 
Links to this post
Lirik Lagu Maher Zain - Sepanjang Hidup
Lyrics Sepanjang Hidup - Maher Zain

aku bersyukur kau di sini kasih
di kalbuku mengiringi
dan padamu ingin ku sampaikan
kau cahaya hati
dulu kupalingkan diri dari cinta
hingga kau hadir membasuh segalanya
oh inilah janjiku padamu

sepanjang hidup bersamamu
kesetiaanku tulus untukmu
hingga akhir waktu kaulah cintaku cintaku
sepanjang hidup seiring waktu
aku bersyukur atas hadirmu
kini dan selamanya aku milikmu

yakini hatiku kau anugerah Sang Maha Rahim
semoga Allah berkahi kita
kekasih penguat jiwaku

berdoa kau dan aku di Jannah
ku temukan kekuatanku di sisimu
kau hadir sempurnakan seluruh hidupku
oh inilah janjiku kepadamu

sepanjang hidup bersamamu
kesetiaanku tulus untukmu
hingga akhir waktu kaulah cintaku cintaku
sepanjang hidup seiring waktu
aku bersyukur atas hadirmu
kini dan selamanya aku milikmu

yakini hatiku kau anugerah Sang Maha Rahim
semoga Allah berkahi kita
kekasih penguat jiwaku

berdoa kau dan aku di Jannah
ku temukan kekuatanku di sisimu
kau hadir sempurnakan seluruh hidupku
oh inilah janjiku kepadamu

http://liriksemualagu.blogspot.com/2011/06/lirik-lagu-sepanjang-hidupmaher-zain.html

yakini hatiku bersamamu ku sadari inilah cinta
tiada ragu dengarkanlah
kidung cintaku yang abadi

sepanjang hidup bersamamu
kesetiaanku tulus untukmu
hingga akhir waktu kaulah cintaku cintaku
sepanjang hidup seiring waktu
aku bersyukur atas hadirmu
kini dan selamanya aku milikmu

yakini hatiku kau anugerah Sang Maha Rahim
semoga Allah berkahi kita
kekasih penguat jiwaku

berdoa kau dan aku di Jannah
ku temukan kekuatanku di sisimu
kau hadir sempurnakan seluruh hidupku
oh inilah janjiku kepadamu.


Tags: Lirik Maher Zain, Gambar Maher Zain, Lirik Lagu Sepanjang Hidup:Maher Zain ( For The Rest Of My LIfe Versi Bahasa Melayu, video Lagu Sepanjang Hidup:Maher Zain ( For The Rest Of My LIfe Versi Bahasa Melayu,Lagu Sepanjang Hidup:Maher Zain lyrics, video Lirik Lagu Sepanjang Hidup:Maher Zain ( For The Rest Of My LIfe Versi Bahasa Melayu)

Lirik Lagu Lain Yg Mungkin Anda Sukai:

Cari Lirik * A * B * C * D * E * F * G * H * I * J * K * L * M * N * O * P * Q * R * S * T * U * V * W * X * Y * Z * # Klik Sini

Kami Hantar lagu ke email anda

Cari Lirik Lagu & Apa Saja Anda Mahu.

Loading...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib

Cari Lirik