Iklan Lumayan terkini, Sign up je dapat $10!

Adsoptimal, pilihan iklan lumayan, Sign up je dapat $10 hingga $15!


Anda kecewa telah diban google? Tak pun pendapatan iklan adsense anda belum cukup-cukup $100 untuk dikeluarkan? Hmm.. kalau anda pengguna iklan adsense pasti dah biasa dengan situasi ini. Sudah berdekad tunggu, namun sampai dah berjanggut pun kita masih belum dapat lagi merasa duit Google. Tak pun asyik dibawa ke bulan depan, bulan depan dan depan lagi. Alahai, entah sampai bila nak cukup pun tak tahu...

Tapi jangan risau. Kini masalah anda itu (masalah saya juga) ada penyelesaiannya. Dengan iklan 'Adsoptimal' anda tak perlu risau-risau lagi. Malah tak payah tunggu sampai $100 untuk cash out atau keluarkan wang anda. Lebih menarik, dengan sign up sahaja anda dah boleh dapat $10. Anda berminat? Kalau begitu sila baca maklumat di bawah dengan lebih lanjut untuk tahu kelebihan dan manfaat yang anda boleh dapat.

Apa Itu Ads Optimal?


Adsoptimal merupakan iklan terkini yang disukai pemilik blog dan website. Ini kerana seiringan dengan peningkatan jumlah pengguna yang mengakses internet menerusi telefon pintar mereka saban hari, maka amatlah merugikan sekiranya kita tidak menggunakan iklan yang turut direka khas untuk platform mobile atau telefon ini. Oleh itu untuk tidak terus ketinggalan dengan trend pengguna internet generasi masa kini, anda harus rebut peluang gunakan Adsoptimal. Banyak kelebihan dan manfaat yang boleh anda perolehi.


Apa Kelebihan Guna Adsoptimal?

Seperti dikatakan sebelum ini, memang banyak kelebihannya guna iklan baru ini. Di bawah disenaraikan beberapa manfaat jika anda merupakan salah seorang 'publisher'nya. Antara kelebihan menggunakan Adsoptimal adalah:

1.Tak perlu trafik minimum bagi membolehkan anda apply jadi publisher iklan ini, jadi amat bagus untuk blogger dan pemilik website baru.

2.Pembayaran minimum $50, lebih rendah berbanding Adsense yang memerlukan anda kumpul sampai $100.

3.Pembayaran boleh guna Paypal dan cek. Malah untuk bayaran lebih $5000 guna wire transfer adalah percuma.

4.Sangat mesra telefon pintar. Ada format Virtual Reality yang tak perlu pemasangan tambahan. Amat mudah.

5.Cepat dapat kelulusan, dalam 1-2 hari bekerja saja dah diluluskan. Customer Support sentiasa ada 24 jam. So kalau ada apa pertanyaan, masalah atau kemusykilan boleh terus hubungi mereka.

6. Boleh letak iklan di blogspot, wordpress dan website. Termasuk media sosial dan email.

7.Boleh dapat $10 untuk premium website dan bukan premium dapat $5, serta tambahan $5 pabila anda pasang AdsOptimal di website atau blog anda.


Menarik, bukan? JADI APA ANDA TUNGGU LAGI? Jomlah sertai Adsoptimal sekarang!


Cara Untuk SIGN UP Adsoptimal

Kalau berminat sila, klik link atau gambar di bawah untuk SIGN UP:


p/s:Terima kerana membaca. Semoga anda boleh dapat pendapatan lumayan!


tags: Buat duit lumayan, tambah pendapatan, adsoptimal

No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib