Sinopsis, Ost, Lirik Lagu Tema Personal Taste (Drama Korea)

Lagu Tema drama personal taste, ost drama personal taste
Personal Taste - drama terbaru Lee Min Ho
Pelakon Lee Min-ho, yang datang kembali ke drama selepas berehat satu tahun berikutnya ekoran kejayaan drama TV KBS "Jejaka dengan Bunga" atau Boys Over Flowers, mendedahkan cita-cita beliau yang mahu mendapatkan "penilaian yang baik untuk bertindak indah" di drama TV MBC barunya berjudul "Keutamaan Peribadi " atau Personal Taste, yang akan disiarkan episod pertama pada 31 Mac.

Drama "Keutamaan Peribadi" atau Personal Taste mengisahkan drama  tentang dua watak yang berbeza bagai langit dan bumi.. Seorang,  wanita cuai, Park Gae In (Son Ye-jin), yang baru ditinggalkan kekasih hati yang dirampas teman baik sendiri mula kembali ceria kerana dikurniakan seorang penyewa yang merupakan lelaki lembut. Manakala lelaki yang dia salah sangka lembut itu sebenarnya seorang lelaki berkarisma iaitu Jeon Jin Ho (Lee Min-ho). Berlaku pelbagai kisah mencuit hati, kelakar malah adakala menyentuh perasaan  apabila mereka tinggal bersama.

Jeon Jin Ho seorang yang lurus yang berpura-pura sebagai gay  telah menyewa bilik di rumah Park Gae In. Dia seorang arkitek yang amat suka sesuatu yang teratur, kemas dan sistematik. Dia juga amat terkenal dengan muka poker tabah beliau. Selain seorang penganut setia kebersihan, dia juga mempunyai bakat dalam menyelami perasaan wanita. Gae In pula seorang yang kelurusan dan kurang bagus dalam bab-bab pengurusan hidup. Dia juga sangat mudah percaya pada lelaki walaupun dia sering dikhianati. Malah dia yakin Jin Ho berbeza. Sedang hakikat sebenar Jin Ho mempunyai niat tersembunyi iaitu demi memenangi projek bagi firma senibinanya. Bagaimana agaknya Gae In bertindak balas apabila dia mendapati bahawa rakan sebilik gay dia sebenarnya bukan gay? Malah mempergunakannya? Dan lebih teruk dia telah jatuh hati kepadanya?


"Keutamaan Peribadi", membawa penonton meneroka apa yang paling penting dalam hidup ini.  Antara  kerja dan cinta sejati.  "Keutamaan Peribadi" menjadi sebuah drama yang bukan sahaja tentang percintaan seorang lelaki yang menyamar sebagai gay tetapi menunjukkan pembangunan hubungan interpersonal di kalangan watak-watak. "Keutamaan Peribadi" telah ditulis oleh Lee sae-in, penulis karya asal dengan nama yang sama, jadi peminat karyanya tidak akan kecewa kerana "Keutamaan Peribadi" hidup seperti cerita asal.


Drama ini akan ke udara di 8tv jam 8:30 malam mulai akhir Jun 2011 nanti. Sama-sama kita saksikannya..
Enjoy!


Lagu2 dalam DRama Personal Taste OST


Dengarkan lagu tema ini. 개인의 취향 / Kaeinui Chwihyang / Personal TasteTracklist:

01. Can’t Believe It - Younha
02. Dropping Rain - Kim Tae Woo
03. My heart is Touched - SeeYa
04. The Wings - Kim Tae Woo
05. Creating Love - 4Minute
06. Like A Foll - 2AM
07. King Of The Bees
08. Strange Feeling
09. King Of The Bees (Piano Instru)
10. Like A Foll (Instru)
11. Creating Love (Guitar Instru)
12. The Wings (Instru)
13. My Heart is Touched (Instru)
14. Dropping Rain (Violin Instru)
15. Can’t Believe It (Piano Instru)

Tags: Sinopsis Personal Taste, Ost Personal Taste, Lirik Lagu Tema Personal Taste (Drama Korea), Sinopsis Drama Personal TAste, Ost Drama Lee Min Ho, Lirik Lagu Tema Personal Taste (Drama Korea lakonan Lee Min Ho), ost drama personal taste,Lagu tema drama personal taste, ost lagu tema drama personal taste, Drama Personal Taste lirik, Gambar Pelakon Personal Taste, Personal Taste Drama, Personal Taste Song, Personal Taste lyrics, Lirik Lagu Personal Taste, Tonton Drama Personal Taste, Download Personal Taste


Lirik Drama/OST  Korea Lain yg mungkin di minati:No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib