Sinopsis Tiga Janji (3 Janji) Slot Drama Lestary TV3

Sinopsis Tiga Janji (3 Janji) Slot DramaLestary TV3
3 Janji merupakan drama terbaru menggantikan drama Vanila Coklat yang menjadi sangat disukai ramai sebelum ini. Waktu siaran Drama 3 Janji arahan Heykal Hanifah ini bermula pada 20 Mac 2012 setiap Selasa jam 9 malam.


 PELAKON DRAMA 3 JANJI Liyana Jasmay (Dahlia) Shahrizal Jaszle (Khursy) Shah Iskandar Ana Dahlia Idzham Ismail Hanez Suraya Ungku Ismail Roy Azman Rosnah Johari Zara Zya.

 Drama 3 Janji mengisahkan seorang gadis bernama Dahlia yang berkawan rapat dengan Khursyi sejak kecil. Mereka saling sayang-menyayangi antara satu sama lain. Malangnya Khursyi meninggal dunia akibat kemalangan Dahlia redha dengan pemergian kawan rapatnya, Khursyi dan dia memegang  3 JANJI yang dilafazkan oleh Khursyi kepadanya, iaitu mencari teman hidup yang boleh menjadi teman terbaik, mencari kekasih terbaik buatnya, dan  mencari suami terbaik.\   Kini , Kamil dan Yassin muncul dalam hidup Dahlia, apakah kemunculan Kamil dan Yassin dapat menggantikan tempat Khursyi dalam hati Dalia serta menepati 3 JANJI yang pernah diungkapkan oleh Khursyi?. Sama-sama kita saksikan drama 3 Janji yang akan ditayangkan di slot Lestary, tv3 mulai 20 Mac 2012.


OST, LAGU TEMA Drama Lestary 3 JanjiTags: Sinopsis Tiga Janji (3 Janji) Slot Drama Lestary TV3, sinopsis 3 janji, jalan cerita tiga janji

2 comments:

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib