Sinopsis +OST Filem J Revolusi

Sinopsis +OST Filem J Revolusi


Filem J Revolusi merupakan hasil keluaran produksi Grand Brilliance Sdn Bhd dengan kerjasama Infinitus Productions. J Revolusi arahan Zulkarnain Azhar. Filem ini memaparkan kehidupan anggota Unit Tindakan Khas (UTK). Antara pelakon popular yang berlakon dalam J Revolusi adalah seperti Zul Ariffin, Izara Aisyah, Nur Fazura, Farid Kamil, Iedil Putra dan ramai lagi. Filem ini menelan belanja RM2.7 juta dan ditayangkan di pawagam pada 2 Mac 2017.

INFO Filem J REVOLUSI

Tajuk : J REVOLUSI
Tarikh Tayangan : 2 Mac 2017
Genre : Aksi
Pengarah : Zulkarnain Azhar
Terbitan : Infinitus Productions & Grand Brilliance
Pelakon : Zul Ariffin, Izara Aishah, Nur Fazura, Farid Kamil, Azad Jazmin, Iedil Putra

SINOPSIS J REVOLUSI

Memaparkan kisah Jay Zulkarnain yang merupakan seorang ketua pegawai Unit Tindakan Khas (UTK). Pasukannya begitu digeruni penjenayah kerana kepakaran mereka berdepan musuh. Konflik bermula apabila adik Jay, Dian (Nur Fazura) yang juga seorang ejen ditangkap oleh pengganas misteri. Jay terperangkap dan dituduh membunuh seorang rakan setugasnya semasa dalam misi menyelamat adiknya itu, . Tercetuslah pelbagai konflik dan insiden mengejutkan yang menghantui Jay.

VIDEO TRAILER J REVOLUSI

tags: Sinopsis +OST Filem J Revolusi, Lagu Tema J Revolusi, Pelakon J Revolusi, info j revolusi, kutipan j revolusi, penerbit j revolusi

No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib