Sinopsis ,OST Drama Di Mana Hilangnya Juwita (Lirik Lagu Tema, video, mp3)

OST Drama Di Mana Hilangnya Juwita (Lirik Lagu Tema, video, mp3)

Drama bersiri 15 episod Mana Hilangnya Juwita bakal ditayangkan di Astro Ria mulai 9 Julai 2012 ini, pada jam 10 malam.


Pelakon Drama Mana Hilangnya Juwita: Lisa Surihani, Erra Fazira, Zahiril Adzim, Syazwan Zulkifli dan Datin Umie Aida.


Sinopsis: Drama Mana Hilangnya Juwita menyorot kisah tentang seorang gadis kampung bernama Anggun. Dia sedang mencari adiknya yang hilang, Juwita. Pencarian Anggun membawa Anggun dalam golongan yang penuh dengan glamour,tetapi berisiko sekiranya Anggun tersilap langkah.


Menurut Lisa Surihani yang memegang watak Anggun didalam drama Mana Hilangnya Juwita, Anggun adalah seorang kakak yang sangat bertanggungjawab serta mempuntyai misi mencari adiknya, Juwita di Kuala Lumpur.

Walau menetap di kampung, Johor, dia sanggup mencari adik di Kuala Lumpur dan menghadapi pelbagai situasi dan masalah sosial yang berlaku sebelum bertemu dengan adiknya, Juwita.

Drama Mana Hilangnya Juwita merupakan drama yang berat serta memaparkan realiti isu – isu terkini dan masalah sosial yang berlaku dalam masyarakat kita hari ini. Sama sama kita nantikan Drama yang menarik ini. Drama Mana Hilangnya Juwita yang akan bersiaran 9 Julai, pukul 10malam hanya di Astro Riatags:OST Drama Di Mana Hilangnya Juwita (Lirik Lagu Tema, video, mp3), sinopsis, ost, di mana hilangnya Juwita, Lisa Surihani, Astro, Lagu Tema, Lirik Lagu

PILIHAN LAIN YG POPULAR:


No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib