Sinopsis Drama Putera Rayyan Samarinda TV3

Sinopsis Drama Putera Rayyan Samarinda TV3
Sinopsis: Tema Dalam Drama Putera Rayyan mengambil kisah hikayat bawang putih bawang merah yang diapaparkan dalam versi moden. Miera liyana memegang watak antagonis, gadis yang suka mengguna kekerasan selain garang dan kejam. Namun turut  diselitkan dialog lucu disebabkan sikapnya yang kelurusan. Sementara Kamal Adli memegang watak sebagai hero yang pada mulanya turut sama mendera watak protagonis yang dipegang Nad Zainal,  iaitu gadis lemah asyik  dibuli dan menangis. 

Untuk mengetahui kisah bawang putih bawang  merah versi moden yang MENARIK ini jangan lupa Saksikannya di Slot Samarinda TV3. 

Pelakon Putera Rayyan:


  • Zila Bakarin sebagai Tengku Mariam
  • Miera Liyana  sebagai Anisa
  • Aida Aris sebagai Nora
  • Lufya sebagai  Tengku Suraya
  • Razali Hussin sebagai  Zul
Waktu Siaransetiap Selasa hingga Rabu 10.30 malam, Khamis 9.30 malam.
Genre: Drama Komedi Romantik
Saluran:TV3
Slot :Samarinda
Jumlah Episod: 23

Tags:OST Putera RayyanPutera Rayyan OSTLirik Lagu Lafazkanlah-Rahayudean ( OST Putera Rayyan Samarinda TV3 ),Sinopsis Putera Rayyan SamarindaPelakon Putera Rayyan SamarindaLagu Lafazkanlah-RahayudeanLafazkanlah-Rahayudean lyricsVideo Lafazkanlah-RahayudeanLafazkanlah-Rahayudean lirikFoto Putera Rayyan Samarindagambar Putera Rayyan Samarindamp3 download Lirik lagu TerbaruSemua lirik Drama Putera Rayyan SamarindaLirik Lagu Inggeris Lirik Lagu BaruTonton Online Putera RayyanOST Drama MelayuOST Drama Korea,

Pilihan Berkaitan:


No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib