Sinopsis+ OST "The Carrie Diaries"


Sinopsis "The Carrie Diaries"

The Diaries Carrie adalah drama remaja siri televisyen Amerika di The CW. Ia adalah prequel kepada siri televisyen HBO Sexs and The City dan berdasarkan buku dengan nama yang sama ditulis oleh Candace Bushnell.

Musim pertama memberi tumpuan kepada Carrie Bradshaw pada tahun juniornya di sekolah tinggi pada tahun 1984, dan dia meneroka kehidupan di New York dengan menjadi pelatih di pejabat undang-undang. Pada 11 Mei, 2012, siri pembukaannya  telah diambil oleh The CW  dan ditayangkan pada 14 Januari 2013.

Pada 9 Mei 2013, The CW menyiarkan Diaries Carrie untuk musim kedua.Siri ini akan berpindah ke hari Jumaat untuk musim kedua untuk siaran perdana musim luruh, ia dipasangkan dengan Program America's Next Top Model. Di Malaysia anda boleh menyaksikannya di 8TV setiap hari Selasa jam 10:30 malam.

Pelakon The Carrie Diaries:

AnnaSophia Robb
Austin Butler
Ellen Wong
Katie Findlay
Stefania Owen
Brendan Dooling
Chloe Bridges
Freema Agyeman
Matt Letscher

OST, Lagu Tema "The Carrie Diaries"Video Trailer "The Carrie Diaries"Tags:Sinopsis+ OST "The Carrie Diaries", Lirik Lagu, lyrics, mp3 download, youtube mp3, lagu lagu baru, lagu terbaru, video, free download mp3, Lagu melayu, lagu Inggeris

Pilihan Berkaitan:

OST Vampire Diaries(baru!)

OST Revenge (baru!)

OST Switched At Birth(baru!)

No comments:

Post a Comment

Komen di sini

Kongsi post yang anda SUKA ini di FACEBOOK & media sosial lain dengan rakan anda.Arkib